Surrey Square

Client: London Borough of Southwark
Value: £1m
Date: June 2010
Awards: Commendation at the 2011 Civic Trust Awards, 2011 Winner of a Green Apple Award for the Built Environment, Community Benefit Runner-up in the 2011 RICS London Awards

Our purpose-built domed dining hall at Surrey Square Primary School has given pupils a stimulating new environment in which to eat, learn and play. The turfed roof of the subterranean hall gives the children more space to play outdoors while the concertinaed doors allow the canteen area to expand outside in the summer months. Inside, the dining hall is spacious, bright and fitted with a state-of-the-art kitchen.

As construction was underway during term time we opted for solid acoustic hoarding with cut-outs to allow the pupils and teachers to see their new hall being built.